frokenlindgren

Bus eller godis?

Idag så steg jag upp cirka klockan halv åtta, tillsammans med dotter som skulle på dagis. Vi gjorde gröt och satt och mumsa i oss det. Sen klädde vi på oss i varma kläder och gick på dagis före klockan nio. Då jag kom hem tog jag det lugnt en stund, innan jag skulle få stor främmande. Blev bjuden på lunch!
Sen kom min mamma och skulle följa med mig och hämta dottern på dagis. För hon ska hämta henne någon dag fram över. För jag ska ju börja praktisera nästa vecka! YEY! Ska bli roligt att komma ut i "arbetslivet". Men sen så ha jag och dottern ätit middag tillsammas och lekt i hennes rum i ca en timme innan hon skulle gå och sova. Gjorde mannagrynsgröt till henne OCH självklart ska stackaren bränna sig på tungan, då mamma skulle "springa" och hämta tvättserveterna som låg i tvrummet. Aja, det gick i alla fall jätte bra!
Måste ju också berätta att det var fyra stycken "monster" utanför min dörr. "Bus eller godis!", ajaj fick tyvärr säga bus. Men sa att de fick gärna komma förbi i helgen, så kanske jag har lite godis hemma då de knackar på dörren nästa gång!