frokenlindgren

Ingen klänning

Idag så startade dagen rätt så bra! Men mitt på dagen så kom världens verk i magen. Nej.. det var det första jag sa till mig själv inte igen. Trodde jag skulle ligga raklång på golvet och inte kunna göra något alls. Men det blev mycket bättre efter alvedon och en mysstund med dottern innan sambon vaknade.
Plockade upp min farmor innan vi skulle till min pappa och fira lilla julafton. Innan jag gick in till min pappa och firade lilla julafton, så skyndade jag mig till stan och köpte "julklappar" till mina små bröder. De fick varsitt presentkort på GAME och blev hur nöjda som helst! Jag försökte att hitta en nyårs klänning till mig själv men det är inte alls lätt i den folkmassan, men jag försökte i alla fall och vill gärna gå på stan igen och titta innan det är försent.
Ariel fick en MASSA julklappar av morfar och hans flickvän! Jag blev jätte glad då hon fick "kärran" (vet inte hur jag ska förklara, med det är till den "bil"), men i alla fall så tyckte jag att det var den bästa julklappen hon fick. Har letat den tillsammans med min sambo, men inte hittat den någonstans! Men tur är väl att morfar hittade den och den är komplet!
 
 
Bilden är tagen från google.
(Tänkte visa hur bilen och trailern ser ut tillsammans).