frokenlindgren

Minns du "Kan du.... ?"

Har gjort lite ändringar på hur jag skulle vilja ha min bloggdesign! Jag vet själv inte hur man gör en aldeles egen design. Därför ber jag någon som kan och självklart vill ta och göra den här "utmaningen". Känner du dig träffad? Skriv till mig om du kan fixa en GRATIS bloggdesign åt mig? MEN då har jag lite info att ge dig! OM det är något du skulle sakna/inte förstå ifrån denna info, kontakta mig då genom att skriva en kommentar i DETTA inlägg!
 

- Kategorierna (Dagens vill ha, Ariel, Frågor och svar) på höger/vänster sida skulle jag vilja ha just under headern. MEN vill självklart att de också ska finnas på höger/vänster sida.
- Där man skriver inläggen (som denna!), så vill jag inte ha vit text och svart bakgrund (som de flesta har).. utan jag vill ha vit bakgrund. MEN du får gärna ändra stilen på texten osv.
- Bakgrunden ska helst vara svart, kan också lägga till något typ av mönster i något hörn. Kan också tänka mig ha lite färg som tex. olika färger i blått och lila. 
- I kommentarsfälltet skulle jag vilja ha någon typ av bild eller så där man kommenterar.
- Jag vill gärna ha med NÅGON av dessa bilder jag ger/lägger ut här. (Dessa bilder kommer säkert bli för små här, meddela mig och jag kan skicka dem till dig på din hotmail istället!)
 
 
 
Men om det är så att du INTE vill göra något av ovanstående gör bara en enkel och visa mig hur du har gjort osv. Jag kanske bara bli nöjd utav de istället för mitt kladd.